Cizre TSO Başkanı Sevinç’ten Cizre Spora destek

Cizre TSO Başkanı Sevinç’ten Cizre Spora destek
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç, Cizre Spor yöneticileri ve sporcularını yemekli toplantıda ağırlayarak, Cizre ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu olarak bugüne kadar olduğu...

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç, Cizre Spor yöneticileri ve sporcularını yemekli toplantıda ağırlayarak, Cizre ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu olarak bugüne kadar olduğu gibi Cizre Spor'a desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

İlk olarak Cizre Spor oyuncularını şehir stadında ziyaret eden Başkan Sevinç, burada teknik heyetten takımın durumu hakkında bilgi aldı. Akabinde Cizre Spor yönetimini,teknik heyeti ve sporcuları yemekte ağırladı.

Cizre Spor'a yeni transfer olmuş Futbolcular ile de tanışan Başkan Sevinç burada yaptığı konuşmada, bölgede sporun desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek şunları kaydetti;

“Bölgemiz sporunun en önemli temsilcisi olan Cizre Spor Yönetiminin gayretli çalışmalarını mutlulukla takip ediyoruz. Bölgemizdeki spor etkinliklerinin baş aktörü Cizre Spor'u desteklemek toplumsal bir sorumluluğu gerektirir Cizre Spor, bölgenin spor alanında bir marka olması, bölge tanıtımının yapılması ve spor etkinlikleri ile oldukça önemli bir görev üstlenmektedir” dedi.

Şehrin reklam lokomotifi olan Cizre Spor'un yaptığımız desteklerle daha güçlü olacağını vurgulayan Sevinç, yapılan transferler ile yoluna sorunsuz devam etmeyi planlayan ve altyapı çalışmalarına önem vererek gençlerinizin önünü açmayı hedefleyen güzide takımımıza hem Basra Group ailesi olarak hem de Cizre Ticaret ve Sanayi odası Yönetimi olarak destek olamaya devam edeceklerini ifade etti.

Sevinç, “her kesimin Cizre Sporumuza maddi ve manevi sahip çıkmasını diler katkı sunan herkese şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder, Cizre Sporumuza başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.