Cizre’de Kızılay Haftası Etkinlikleri

Cizre’de Kızılay Haftası Etkinlikleri
Cizre Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yıldırım, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu ile makamında görüştü. Cizre...

Cizre Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yıldırım, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu ile makamında görüştü.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, Kızılay Haftası dolayısıyla, Cizre Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yıldırım'ı ile makamında görüştü.

Başkan Yardımcısı Yıldırım, Kaymakam Sinanoğlu'na Kızılay'ın faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymamam Sinanoğlu, Kızılay'ın hizmetleriyle önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu yurt ve dünya çapında meydana gelen salgın ve afetlerde göstermiş olduğu özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti.

Ayrıca geçtiğimiz Kurban Bayramında Kaymakam Sinanoğlu'nun kurban vekaletini Kızılay'a vermesinden dolayı Başkan Yardımcısı Yıldırım, Kaymakam Sinanoğlu'na Kızılay'a özgü olan bir hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.