Cizre’de Mahalle Muhtarları ile İç Hasar Zarar Tespit Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Cizre’de Mahalle Muhtarları ile İç Hasar Zarar Tespit Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Şırnak'ın Cizre İlçesinde 2015-2016 yılları arasında yaşanan Hendek,Çukur ve Barikat olaylarında evleri yıkılan ve evleri zarar gören vatandaşların iç hasar ödemeleri...

Şırnak'ın Cizre İlçesinde 2015-2016 yılları arasında yaşanan Hendek,Çukur ve Barikat olaylarında evleri yıkılan ve evleri zarar gören vatandaşların iç hasar ödemeleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Cizre'de Mahalle Muhtarları 2015-2016 yıllarında yaşanan terörle mücadele faaliyetleri döneminde evleri hasar gören vatandaşlarımıza ait ödenmeyen iç hasar ödemeleri ilgili düzenlenen İç Hasar Tespit Komisyon toplantısına katılıp vatandaşların talep ve sorunlarını yetkililere iletti.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç ve Şırnak Vali Yardımcısı Murat Ekinci'nin Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen ‘İç Hasar Zarar Tespit' toplantısına, Cizre Mahalle Muhtarları ve Şırnak Valiliği Terör Tazminatları Zarar Tespit Komisyonu yetkilileri katıldı.

Cizre'de 2015-2016 Yılları arasında yaşanan Hendek,Çukur ve Barikat olaylarında Cudi,Sur,Nur ve Yafes Mahallesinde yüzlerce ev yıkılmış,yüzlerce ev tahrip olmuş ve çok sayıda evde kullanılmaz hale gelmişti.Yaşanan olayların ardından huzur ve güvenliğin tesis edildiği ilçede evleri yıkılan vatandaşlara yeni konutlar yapılırken,tahrip olan evler tadilattan geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.