Cizre’de Polis Halkla Kaynaşıyor

Cizre’de Polis Halkla Kaynaşıyor
Hendek ve Barikat olaylarından sonra Huzur ve Güvenliğin sağlandığı Şırnak'ın Cizre ilçesinde Toplum Destekli Polisler halkla kaynaşıp hem halkın sorunlarını dinliyor hem de bu sorunların çözümü...

Hendek ve Barikat olaylarından sonra Huzur ve Güvenliğin sağlandığı Şırnak'ın Cizre ilçesinde Toplum Destekli Polisler halkla kaynaşıp hem halkın sorunlarını dinliyor hem de bu sorunların çözümü konusunda vatandaşlara yardımcı oluyor.

Daha önce Terör ve Toplumsal olaylarla sık sık ülke gündemine gelen ve 2015 yılındaki Hendek Barikat olaylarından sonra güvenlik güçlerinin huzur ve güvenliği sağladığı Cizre'de Polis halkı yalnız bırakmıyor.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları sık sık esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelip hem olası dolandırıcılık ve benzeri olaylar hakkında bilgi veriyor hem de vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelip “Toplum Destekli Polisliğin'' tanıtımını yaptı.

Cizre Polisi esnaf ve vatandaşlara Toplum Destekli Polislik Bürosunun ;”Polis halk ilişkilerini, halkla işbirliğine dönüştüren halkın sorun ve problemlerini birebir dinleyen ve önceliklerine göre hareket eden bir hizmet birimi olduğu hatırlatarak, vatandaşların suçlardan ve suçlulardan korunabilmeleri için almaları gereken güvenlik önlemleri konusunda bilinçlendirilip,başka bir deyişle suç işlenmeden alınacak önlemler ile suçun işlenmesini engellemek için vatandaşlara geniş bir biçimde bilgi verip Toplum Destekli Polislik Bürosunun 7/24 saat Halkımızın Hizmetinde olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.