CİZRE’DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI HALAY ÇEKİP, STRES ATTI

CİZRE’DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI HALAY ÇEKİP, STRES ATTI
Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi personeli Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kaynaşma ve Dayanışma gecesinde biraraya geldi. ...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi personeli Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kaynaşma ve Dayanışma gecesinde biraraya geldi.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığı Hemşireler Haftası Etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenledi. Gecede sağlık çalışanları halaylar eşliğinde eğlendi.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığının Seyri-Cizre tepesinde düzenlemiş olduğu geceye Memur-Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı, Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhemşiresi Derya Güven, Ebe, Hemşir, Hemşire ve diğer sağlık çalışanları katıldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhemşiresi Derya Güven,”bu akşam burada hemşireler haftası etkinliğini icra etmek için toplandık. Hemşirelik mesleğinin kutsal mesleklerden bir tanesi olduğuna vurgu yapan Güven, ben de bu mesleği icra ettiğim için onur ve gurur duyuyorum. Bu vesile ile tüm ebe ve hemşirelerin haftasını kutlar görevlerinde başarılar dilerim.”dedi.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal ise “bizler Memur-Sen'in Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları hizmet kolunda çalışan kamu çalışanlarının hakkını savunurken hayat şartlarının değişkenliğine de ayak uydurmak için çalışanların beklentileri doğrultusunda çalıştaylar yaparak ilgili yöneticileri bu çalıştayların raporları doğrultusunda çalışma hayatların düzenlemesi için profesyonel çalışmalara önerilerde bulunuyor ve bu yönde çalışıyoruz”dedi.

Her mesleğin kendine has özel günleri olduğuna vurgu yapan Anmal,”Sağlığımız olmasa ne yaptığımız görevler, ne paramız, ne malımız, ne çevremizdeki sevgiler bir işe yarar, Devletimizin verdiği hizmetlerin hepsi önemlidir ama sağlık bu hizmetlerin en önemlisidir. İnsanlar sizin karşınıza geldiği zaman masumlar, hastalar, ilgiye ve şefkate muhtaçlar. Bizler için bu bir rutin ama o insanlar için rutin değil. O maksatla bizden ilgi, şefkat ve sevgi bekliyorlar. Sağlık sektöründe verdiğimiz hizmeti güler yüzle, ilgi ve şefkatle verirken bizlerinde beklentileri ve yetkililer tarafından önemsediğimizi ve bir alkışla yetinmemelerini bekliyoruz. Sağlık Hizmeti sunumunda sağlık çalışanlarımızın memnuniyeti de önem arz etmektedir. Bizler Sağlıkçılar olarak Biliyoruz ve bilinmesini isteriz ki Sağlık çalışanları memnun oldukları takdirde bu memnuniyet doğrudan hizmete olumlu yansımaktadır.Biz Sağlık-Sen ailesi olarak sadece iyi günün değil çileli be meşakkatlı gününde de sağlıkçıların yanında yer aldık ve almaya devam ediyoruz.Bu vesile ile gecemize teşrif ederek bizleri onurlandıran Ebe,Hemşire ve Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.”dedi.

Sağlık Çalışanları kendileri için düzenlenen gecede canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadara aileleri ve meslektaşları ile halaylar çekerek doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.