Cizre’de silahlı saldırıya uğrayan Oto Galerici Hayatını kaybetti

Cizre’de silahlı saldırıya uğrayan Oto Galerici Hayatını kaybetti
Şırnak'ın Cizre İlçesinde silahlı saldırıya uğrayan oto galerici kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olayda bir kişi de yaralandı. ...

Şırnak'ın Cizre İlçesinde silahlı saldırıya uğrayan oto galerici kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olayda bir kişi de yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda oto alım satımı yapan Nizamettin Kalkan öldü,Asım Demir isimli vatandaşta yaralandı.

Olay Nusaybin Caddesi Nergiz Petrol Mevkiinde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre ilçede oto alım satımı yapan Nizamettin Kalkan,Nusaybin caddesi üzerinde bulunan iş yerine giderken yoldan geçen plakası ve araç modeli belli olmayan bir araçtan silahla ateş edildi.Araçtan açılan ateşte Nizamettin Kalkan ve Asım Demir yaralandı.Vatandaşların haber vermesi ile birlikte olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslara Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan yaralılardan Oto Galerici Nizamettin Kalkan doktorların bütün çabalarına rağmen hayatını kayberderken,Asım Demir isimli vatandaşında durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Olay yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alınmasının emniyet yetkilileri ve olay yeri inceleme ekipleri olay mahallinde incelemelerde bulundu.

Güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için ilçe genelinde geniş çaplı araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.