CİZRE’DE “TEMİZ BİR GELECEK İÇİN EL ELE”SLOGANI İLE TEMİZLİK YAPTILAR

CİZRE’DE “TEMİZ BİR GELECEK İÇİN EL ELE”SLOGANI İLE TEMİZLİK YAPTILAR
Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Nuh Nebi İlkokulu Öğretmen ve öğrencileri İlçede farkındalık oluşturmak ve temiz bir çevreye...

Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Nuh Nebi İlkokulu Öğretmen ve öğrencileri İlçede farkındalık oluşturmak ve temiz bir çevreye dikkat çekmek için “Temiz Bir Gelecek İçin El Ele”sloganı ile temizlik yaptılar

“Cizre'yi Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum” etkinliğine katılan öğrenciler, belediye personelleri için hazırlamış olduğu pastaların ikram edilmesi ile birlikte Bırca Belek Parkından başlayarak, Mir Bahçesi ve Sur dibi Aile Parkına kadar temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Öğrenciler, 'Cizre'mizi temiz tutacağız, Temiz insan, temiz çevre diyerek vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Öğrenciler ile birlikte çevre temizliği etkinliğine katılan Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Semih Çiçek; farkındalık yaratan çalışmaların İlçemizde devamlı yapılması gerektiğini, vurgulayarak, vatandaşlarımızın da temizlik konusunda daha hassas olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Çiçek, Nuh Nebi İlkokulu Öğretmen ve öğrencilerine duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederek; “kardeşlerimize temizlik çalışmalarına katıldıkları için ve abilerini düşünerek getirmiş oldukları pasta ikramı içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Minik elleri ile bizlere güç, kuvvet verdiler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.