CİZRE’DE ‘TOPLUMSAL DUYARLILIK ETKİNLİKLERİ - İMECE SOSYAL ÇALIŞMALAR’ BAŞLATILDI

CİZRE’DE ‘TOPLUMSAL DUYARLILIK ETKİNLİKLERİ - İMECE SOSYAL ÇALIŞMALAR’ BAŞLATILDI
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç'un talimatları ile başlatılan ‘sosyal sorumluluk projesi' kapsamında, Kuştepe İdil Yol Ayrımı ile Nusaybin Kavşağı arasındaki çevre...

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç'un talimatları ile başlatılan ‘sosyal sorumluluk projesi' kapsamında, Kuştepe İdil Yol Ayrımı ile Nusaybin Kavşağı arasındaki çevre yolundaki orta refüjde temizlik ve yeşillendirme çalışmaları başlatıldı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi'nin ilgili birim müdür ve personelleri ile birlikte kolları sıvayarak park ve bahçe ekiplerine destek verdi.

Hafta sonu yoğunlaştırılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, çevre yolundaki orta refüjde bulunan çöpler ve taşlar tek tek ayıklandı, toplandı.

Mesai mefhumu gözetmeksizin İlçe genelinde temizlik ve yeşillendirme çalışmalarına önem vereceklerini belirten Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, şunları ifade etti. “Geldiğimiz günden bugüne çalışma ekiplerimiz ile her zaman olduğu gibi sahada asfalt, kilit parke döşeme, kaldırım, çimlendirme, peyzaj ve temizlik çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. Çalışma ekiplerimiz, Mahallelerimiz başta olmak üzere sokak ve parklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bugün de Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi'nin ilgili müdür ve personelleriyle birlikte ‘sosyal sorumluluk projesi' kapsamında daha yaşanılabilir bir Cizre için kolları sıvadık. Geçtiğimiz günlerde 7000'e yakın 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizle birlikte başlattığımız cadde, sokak ve parklardaki temizlik kampanyası vatandaşlarımızdan da çok güzel dönüşlerle bizleri ziyadesi ile memnun kılmıştır. Bu anlamda vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayacak her türlü çalışmada vatandaş desteklerini alarak güzel işlerin ortaya çıkarılmasına hep birlikte vesile olacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.