Cizre’deki Yol Yapım ve onarım Çalışmaları devam ediyor

Cizre’deki Yol Yapım ve onarım Çalışmaları devam ediyor
Şırnak'ın Cizre ilçesi Konak Mahallesi ile Şırnak ve Silopi Yolundaki Çalışmalar Koordineli Bir Şekilde Devam Ediyor. ...

Şırnak'ın Cizre ilçesi Konak Mahallesi ile Şırnak ve Silopi Yolundaki Çalışmalar Koordineli Bir Şekilde Devam Ediyor.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, DEDAŞ, Doğalgaz (Akmercan) ve Karayolları Müteahhitleri ile yapmış olduğu toplantıların ardından çalışmaları yerinde inceledikten sonra vatandaşların memnuniyeti açısından çalışmaların hızlandırılması konusunda vermiş olduğu talimat sonra çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Konak Mahallesindeki DEDAŞ'ın yeraltı çalışmaları ile Akmercan Doğal Gaz çalışmaları araç ve insan kaynağı ekiplerinin arttırılması ile çalışmalar canlılık kazandı.

Bu çalışmaların yanı sıra Şırnak ve Silopi yolundaki akıllı üçgen kavşağı ile yeni Şırnak yolunda başlatılan 1.800 metre uzunluğundaki sağ ve sol eksende 3 metre genişliğindeki kaldırım ile Silopi yolundaki köprülü kavşak ve yol iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Konak Mahallesindeki 600'lük yağmurlama hattı döşeme çalışması ile birlikte eş güdümlü olarak, sıcak asfalt çalışmaları başlattı. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, yol vatandaşların tozdan toprak ve molozdan arındırarak sağlıklı ve güvenli olarak tekrar vatandaşların kullanımına açılacak.

İlçede yapılan çalışmaları tüm devlet ve özel sektör yatırımlarını yakından takip eden Kaymakam Tunç, mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 ilgili tüm birimlere koordinasyonu ve entegreli Hizmetleri sağlayarak vatandaş memnuniyetini her geçen gün daha da iyi kılacağız ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.