Cizreli Taraftarlardan Serhat Spora sahip çıkın çağrısı

Cizreli Taraftarlardan Serhat Spora sahip çıkın çağrısı
Cizre Botanlılar Taraftar Gurubu,Kulüp Başkanının istifa ettiği,yönetim kurulu üyelerinin maça çıkmama kararı aldığı Cizre Serhat Spor'un ligde kalması için...

Cizre Botanlılar Taraftar Gurubu,Kulüp Başkanının istifa ettiği,yönetim kurulu üyelerinin maça çıkmama kararı aldığı Cizre Serhat Spor'un ligde kalması için İş İnsanlarına,STK Temsilcililerine,Milletvekiline,Mülki İdare Amirlerine takıma sahip çıkın çağrısında bulundu.

Cizre Botanlılar Taraftar Gurubu Başkanı Şükrü Karaberk ve yönetim kurulu üyeleri bir basın açıklaması yaparak kent yöneticilerine çağrıda bulundu. Dernek Binasında düzenlenen basın açıklamasına Başkan Karaberk'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve bir grup taraftar da katıldı.

Bölgesel Amatör Lig 1 Bölgede Cizre'yi temsil eden ancak 25 Temmuz 2022 tarihinde kulüp Başkanı İzzet Acet'in istifa etmesi sonucu yeni sezon için takım kuramayan ve yönetim kurulu tarafından da müsabakalara çıkmama kararı alınan Cizre Serhat Spor'un ligde kalması için Cizreli futbolseverlerden takıma sahip çıkın çağrısı yapıldı.

Ortak hedeflerinin Cizre'nin tek sosyal aktivitesi olan futbol yok olmaması ve Cizre'yi temsil eden spor kulüplerinin yıllardan süre gelen sıkıntılarını dile getirmek olduğunu ifade eden Cizre Botanlılar Taraftar Gurubu Başkanı Şükrü Karaberk, Cizre Serhat Spor geçmişi itibari ile hem köklü bir spor kulübü hem de Cizre için büyük bir marka. Ama maalesef, kentimizin büyükleri bunun farkında değiller. Onun için, Cizre Serhat Spor hep ikinci planda kalıyor. Bizim hedefimiz, amacımız geçmişi unutarak yeni bir sayfa açmaktır. Cizre Botanlılar Taraftar Gurubu olarak kulüp yöneticilerinden, büyüklerimizden, kentimizin dinamiklerinden, Milletvekillerimizden, Valimizden ve elini taşın altına koymak isteyen herkesten Cizre Serhat Spora sahip çıkmalarını ve bu güzelim memleketi, spor severleri futbolu izlemekten mahrum bırakmamalarını istiyoruz. Milletvekillimizden, ilçe belediye başkanımızdan, STK'larımızdan ricamız; artık Cizre Serhat Sporu layık olduğu yere, 3 lige taşımalarını istiyoruz. Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ne isterlerse tereddütleri olmasın. Ama, kendileri de Serhat Sporu'la alakalı yapılması gerekenleri yapsınlar” dedi.

Karaberk,“Biz, taraftarın büyüklüğüyle değil, takımın büyüklüğüyle konuşulan bir kulüp olmak istiyoruz çünkü zaten, taraftar iyi ve kötü gününde takımın yanında olarak kendini ispat etmiştir. Biz istiyoruz ki, kulübümüz 3 Lig'de olsun. Artık büyüklerimizin bu işe el atmasını, sahip çıkmasını istiyoruz.”

“Bu takım tüm ben Cizreliyim diyen, kimliğinde Cizre yazan herkesin takımı. Bir takım 3 Ligi kovalıyorsa, bu takıma bu ilde yaşayan herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bu takımı kuran başkan ve ekibi, takımın hocası,yardımcı hocalar,futbolcuların takımı değil. Cizre Serhat Spor takımı tüm Cizreliyim diyenlerin takımıdır.Bu vesile ile Cizreli İşadamlarına,STK Temsilcililerine,Milletvekilimize,Mülki İdare Amirlerimize ve elini bu taşın altına koymak isteyen bütün futbol severlere çağrıda bulunuyoruz lütfen Serhat Sporu sahip çıkın,takımı hem ligde tutun hem de takımı hak ettiği 3 lige taşımak için gayret ve çaba sarf edin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.