DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI ZEYREK’TEN, YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI ZEYREK’TEN, YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Demokrasi ve Atılım Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek, korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında yerel esnafa destek çağrısında bulundu. ...

Demokrasi ve Atılım Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek, korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında yerel esnafa destek çağrısında bulundu.

Pandemi sürecinde herkesin kendi mahallesinde yer alan esnaflardan alışveriş yapmasını isteyen Demokrasi ve Atılım Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek pandemi sürecinde yerel esnafa sahip çıkılması çağrısında bulundu,

Zeyrek;“Bildiğiniz üzere tüm dünyada ülkemizin de içinde bulunduğu büyük bir salgın yaşıyoruz. Bu dönemde en çok etkilenen işletmelerin küçük ve orta ölçekli yerel esnaflar olduğu aşikardır. Esnaflarımız günlerce işletmelerini kapatmak zorunda kalmış, çoğu zaman günlük giderlerini bile karşılamakta zorluk çekmişlerdir. Hükümetin pandemi döneminde vermiş olduğu destek paketleri yetersiz kalmıştır. Esnafımız kan ağlıyor, kepenk kapatıyor.”dedi.

Zeyrek,”bu zorlu günlerde Şırnak halkı olarak yerel esnaflarımızdan alışverişlerimizi yaparak onların zor günlerde yaşadığı sıkıntıların önüne de bir nebze geçmiş oluruz diye konuştu.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.