DEVLET ESKİ BAKANI YILDIRIM`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

DEVLET ESKİ BAKANI YILDIRIM`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Devlet eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. DEVLET ESKİ BAKANI PROF. DR. MEHMET SALİH YILDIRIM, MESAJINDA MANEVİ DUYGULARIN YOĞUN OLDUĞU KUTSAL BİR AYIN ARDINDAN GELEN RAMAZAN...

Devlet eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

DEVLET ESKİ BAKANI PROF. DR. MEHMET SALİH YILDIRIM, MESAJINDA MANEVİ DUYGULARIN YOĞUN OLDUĞU KUTSAL BİR AYIN ARDINDAN GELEN RAMAZAN BAYRAMI'NIN KARŞILIKLI SAYGI VE SEVGİ İÇİNDE KUTLANMASI GEREKTİĞİNİ KAYDETTİ.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını layıkıyla idrak etmenin ve ramazan ayı boyunca ailece aynı sofra etrafında bir araya gelerek keyifle ve muhabbetle oruçların açıldığı ve sonunda da bu faziletli ibadetin bayrama dönüşmesinin mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çeken Yıldırım, şunları söyledi: “Şükürler olsun ki; şehrimizin her bir köşesinde Ramazan'ın birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kucaklaşma iklimi bu sene de muazzam bir şekilde hissedilmektedir. Bu vesileyle; ramazan bayramınızı bir kez daha daha tebrik ediyor, aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte nice güzel, nice sağlıklı günler yaşamanızı temenni ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.