ESKİŞEHİR’DEN ŞIRNAK’A KARDEŞLİK ELİ

ESKİŞEHİR’DEN ŞIRNAK’A KARDEŞLİK ELİ
Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Şırnak'ın Balveren Gazi Ortaokulundaki öğrencilere yardım eli uzatıldı. Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgeleri...

Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Şırnak'ın Balveren Gazi Ortaokulundaki öğrencilere yardım eli uzatıldı.

Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla Balveren Gazi Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye hediyeleri gönderdi.

Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin gönderdikleri hediyeleri Öğrenciler İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kayran ve okul Müdürü Rahmi Özyiğit dağıttı. Hediyelerini alan öğrencilerin hem gönülleri alındı hem de onlar için güzel bir anı oldu.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü; “Emeği geçen başta okul müdürü Rahmi Özyiğit ve Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.