ESNAF TALEPTE BULUNDU, KAYMAKAM TUNÇ, ÇALIŞMA BAŞLATTI

ESNAF TALEPTE BULUNDU, KAYMAKAM TUNÇ, ÇALIŞMA BAŞLATTI
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Esnafların DEDAŞ çalışmalarından kaynaklı bordür, temizlik, kötü görüntülerin ve tozun giderilmesi talebi üzerine söz...

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Esnafların DEDAŞ çalışmalarından kaynaklı bordür, temizlik, kötü görüntülerin ve tozun giderilmesi talebi üzerine söz konusu cadde çalışma başlattı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Geçen Orhan Doğan caddesinde, Cuma Namazı sonrasında yaptığı esnaf ziyaretlerinde, Orhan Doğan caddesindeki esnafların en çok dile getirdiği DEDAŞ çalışmalarından kaynaklı bordür, temizlik, kötü görüntülerin ve tozun giderilmesi talebi Kaymakam Tunç tarafından İvedi olarak karşılık bulmaya başladı.

Kaymakam Tunç'un esnaf ziyareti sırasında İlçe esnaflarından Ahmet Noyan, dükkanının önündeki deforme olan kaldırımın onarılması, toz toprağın kaldırılmasını rica edince Kaymakam Tunç,ilgili tüm birim amirlerine ivedi olarak talimat verip deforme olan kaldırımlardaki eksiklikler, moloz vb. kirliliğin giderilmesi için çalışmaların başlamasını sağladı.

Tunç, yaşanılabilir bir Cizre için önce koordineli ve çok çalışacaklarını, Vatandaşların memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.