Guherina Bajaran’ Ekibi Şırnak’a Özel Bölüm Çekimlerine Başladı

Guherina Bajaran’ Ekibi Şırnak’a Özel Bölüm Çekimlerine Başladı
TRT Kürdi ekranlarında her Pazartesi Akşam saat 19:00'da yayınlanmaya başlayan ‘Guherina Bajaran' isimli programın 14. ve 15. bölümlerini çekmek için...

TRT Kürdi ekranlarında her Pazartesi Akşam saat 19:00'da yayınlanmaya başlayan ‘Guherina Bajaran' isimli programın 14. ve 15. bölümlerini çekmek için TRT İç Yapımlar ekibi Şırnak'ta adeta kamp kurdu.

Yapım ve Yönetmenliğini Mevlüt Aydın ve Ayşe Banu Bozkurt Doruk, sunuculuğunu Gazeteci Fatih Orhan, kameramanlıklarını A. Aytekin Kabadere, Mehmet GÜLMEZ , Ömer DEMİRCİ, Program Danışmanlığını Rıdvan ATABEY ve ulaşım Sorumlusu Yücel KARAHASAN'ın yer aldığı TRT İç Yapımlar ekibi hummalı bir şekilde çekimlerini sürdürüyor. ‘Değişen Şehirler' programı bölgede birçok şehirde çekimler yapmaya devam ediyor. Şimdi de Şırnak'da program çekimlerine başladı.

ŞIRNAK'A ÖZEL ÇEKİMLER YAPILIYOR

TRT İç Yapımlar ekibi 14'üncü ve 15'inci bölümlerinin çekileceği Şırnak'da, son dönemlerde şehirdeki değişim ve gelişmeleri ele alıyor. Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada; ”Şehr-i Nuh Şırnak çok güzel ve son dönemlerde en çok ilerleme kaydeden şehirlerden biri. Bizim programın içeriğini en güzel yansıtacak illerden birisi de Karaelmas Kömür diyarı Şırnak'dır. Özellikle son zamanlarda Şırnak'ın birçok yönde ilerleme kaydetmesi bizim için de önemli ve yakından takip ediyoruz.

Hep Pazartesi akşam 19.00'da TRT Kürdi kanalında yayımlanan Değişen Şehirler ve Hikâyeleri adlı programımızda 2002-2022 yılları arasında Şehirlerimizdeki değişimleri ve gelişmeleri çekiyoruz. 10 gün boyunca Hava Limanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü, İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü ve kentin tarihi yerlerini çekeceğiz. Spor, gençlik, turizm, yatırım, istihdam, eğitim, sağlık ve birçok konuyu ele alıyoruz. Çok başarılı işlere imza atıyoruz. Şırnak için özel olarak yapacağımız bölümlerinin büyük ses getireceğine inanıyoruz.” diye konuştu. Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın ayrıca kendilerine her türlü konuda yardımcı olan Kamu kurum ve kuruluşlara ve Şırnak halkına ekibi adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.