HALK EĞİTİM MERKEZİ AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

HALK EĞİTİM MERKEZİ AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ile aylık değerlendirme toplantısı düzenledi. Şırnak'ta İl Millî...

Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ile aylık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Şırnak'ta İl Millî Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir başkanlığında, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ile aylık değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda yaygın eğitim faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Kurs çeşitliliğin arttırılması, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının daha yaygın hale getirilmesi ve halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda kursların açılması ile ilgili çalışmalar başlatıldı.

Şırnak genelinde okur yazarlık seviyesi iyi olmakla beraber okuma yazma bilmeyen bir kişinin bile kalmaması için gerekli çalışmaların başlatılması kararı alındı. Halk Eğitim Merkezleri ile birlikte özverili bir çalışma yürütülmesi gerektiğini dile getiren Müdür Özdemir; yapılacak çalışmaların titizlikle takip edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.