İGF HABER AJANSI’NDAN SONRA İGF REKLAM AJANSI VE İGF TV, PAZARTESİ İTİBARİYLE BAŞLIYOR

İGF HABER AJANSI’NDAN SONRA İGF REKLAM AJANSI VE İGF TV, PAZARTESİ İTİBARİYLE BAŞLIYOR
İGF Reklam Ajansı tarafından alınan reklamlar, sözleşme imzalayan ve RSS ile haberleri yayınlayan medyalarımız tarafından yayınlanmaya başlayacak. Mart ayında da sözleşme imzalayan ve RSS ile haberleri yayınlayan...

İGF Reklam Ajansı tarafından alınan reklamlar, sözleşme imzalayan ve RSS ile haberleri yayınlayan medyalarımız tarafından yayınlanmaya başlayacak. Mart ayında da sözleşme imzalayan ve RSS ile haberleri yayınlayan medyalarımıza ödemelere başlıyoruz.

İGF TV BAŞLIYOR

İGF TV, Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun konuk olacağı 22 Şubat Pazartesi saat 14.00'da başlayacak Memleket Meydanı programı ile başlıyor.

TEMA VE RSS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

RSS sorunu konusunda tema şirketleriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde çözüme kavuşturduk. Son olarak Tebilişim tema şirketi de sorunu çözerek medyalarımıza RSS ile İGFA'dan haber çekimlerini sağladı. RSS sorunu çözülemeyen, özellikle wordpress tabanlı tema kullanan medyalarımız için, yeni hazırladığımız temalarımızı da önümüzdeki hafta itibariyle isteyen medyalarımızın kullanımına sunulacak.

İGF HABER AJANSI RESMİ STATÜYE KAVUŞUYOR

Projelerimizin en önemli ayağı ise, İGF Haber Ajansı'nın Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından akreditasyonunun yapılarak resmi haber ajansı statüsüne kazandırmak. Önümüzdeki hafta sizlerin de özverileriniz ile bu süreci de tamamlayacağız. Sizlerden İGF Haber Ajansı abonelik sözleşmesi, Medya Reklam Sözleşmesi imzalamayan medyalarımızın ivedi bir şekilde sözleşmeleri imzalayarak [email protected] mail adresine göndermenizi rica ediyoruz. Sözleşme gönderemeyen medyalarımız, reklam ve ödeme listesinde yer alamayacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından akreditasyonu sürecini tamamlayabilmemiz için İGF Haber Ajansı abonelik sözleşmesi kapsamında yıllık abonelik ücreti olan 120 TL + KDV ücretlerini İnternet Gazetecileri Federasyonu İş Bankası TR08 0006 4000 0012 2041 1628 62 hesabına 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar yatırmanızı, hesap ayrıntısına “medya ismi, şehri ve İGF Haber Ajansı abonelik bedeli” yazmanızı önemle rica ediyoruz.

PARTNER MEDYALAR DAHA FAZLA KAZANACAK

Bir diğer konu ise, Partner Medya…

Partner medya, bulunduğu ildeki kamu kurum ve kuruluşları, STK'lar ve firmalarla reklam anlaşması yapabilecek, bu satışlardan yüzde 30 komisyon alacaktır. Bu çalışmaya katılmak isteyen medyalarımız, İGF Reklam Ajansı Müdürü Nurcan Köken ile (05491002080) irtibata geçebilirler. Partner anlaşması yaptığımız medyalara İGF Partnerlik belgesi de verilecek.

İnternet Gazetecileri Federasyonu olarak bu zorlu süreçte projelerimize destek veren dernek ve cemiyet başkanlarımız, il temsilcilerimiz ve değerli medya temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu sürecin 4-5 aylık bir süreç olduğunu projelerimizin başında belirtmiştik. Planladığımız takvim çerçevesinde sürecimiz ilerliyor.

Destekleriniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.