İl Birincilerine Ödülleri Verildi

İl Birincilerine Ödülleri Verildi
‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' Yarışması İl Birincilerinin Ödüllerini İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Tarafından Verildi. Millî Eğitim Bakanlığı, Özel...

‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek' Yarışması İl Birincilerinin Ödüllerini İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Tarafından Verildi.

Millî Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması" her yıl Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştiriliyor. Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp daha güvenli ve daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak amaçlanıyor.

Bu yıl yapılan yarışmada ilkokul edebi eser alanında İl 1.si Gazipaşa İlkokulu öğrencisi Merve Demir, ilkokul görsel eser alanında İl 1.si Şırnak Bilsem öğrencisi Muhammed Berzan Dursun, Ortaokul edebi eser alanında İl 1.si Yeniaslanbaşar imam hatip Ortaokulu öğrencisi Rojin Coşkun, Ortaokul görsel eser alanında il 1.si Şükrü İdil Özen Ortaokulu öğrencisi Hasip Sadak, lise edebi eser alanında İl 1.si Şehri Nuh imam hatip Lisesi öğrencisi Safiye Uyar ve lise görsel eser alanında İl 1.si Şırnak lisesi öğrencisi Nergiz Kabul oldu.

Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışmasında derece alan öğrencilere para ödülü, başarı belgeleri ve hediyeleri İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.