İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZDEMİR GÖREVE BAŞLADI

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZDEMİR GÖREVE BAŞLADI
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Özdemir göreve başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Kararnamesi ile Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne...

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Özdemir göreve başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Kararnamesi ile Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Özdemir görevine başladı. Özdemir, göreve başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Özdemir mesajında; “ 18.10.2021 tarihi itibariyle Şırnak İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış bulunmaktayım. İsminde birçok değeri ve güzelliği barındıran; tarihiyle, coğrafyasıyla ve kültürüyle ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan güzel Şırnak'ımıza hizmet edecek olmanın heyecanı içerisinde olduğumu, eğitim anlamında daha nice başarıya ulaşabilmesi için birlikte yürüyeceğimiz bu yolda ilk günün heyecanı ve gayreti ile çalışmalarımıza yön vereceğimizi bilmenizi isterim. Böyle güzide bir şehrin eğitimini bizlere emanet eden Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER'e şükranlarımı arz ediyorum.

Toplumu oluşturan, millet ruhunu meydana getiren, şahsiyeti kuran eğitimdir. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız için öncelikli amacımız kendilerini keşfederek iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, millî ve manevi değerlerine bağlı bireyler olmalarıdır. Bu amaca doğru ilerlerken en büyük gücümüz değerli yöneticilerimizin ve fedakâr öğretmen arkadaşlarımızın özverisi ve gayreti ile velilerimizin desteğidir.

Her alanda daha büyük ve güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hedef edindiğimiz "2023 Vizyonu"na ulaşabilmek için dinamik eğitim camiasının işbirliği ile öğrenme ve öğretmeye duyduğumuz heyecanı, inancı ve azmi el birliğiyle daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu uğurda birlikte düşüneceğiz, konuşacağız, anlatacağız, ekip ruhuyla hareket ederek güçlü mevcut potansiyelimizi her biri umudumuz olan öğrencilerimizin mutlu ve etkin bir geleceğe ulaşmaları için en iyi şekilde geliştireceğiz.

Görevi gerçekleştirirken günümüz dünyasında yöneticilik anlayışını derinden etkileyen, yönetime yeni bir çehre kazandıran "yönetişim" anlayışıyla tüm paydaşlarımızı dâhil ederek başarıya ulaşma yolunda çabamızı hız kesmeden devam ettireceğiz. 21. yüzyıl nesline gerekli olan temel becerileri kazanmış, teknolojik ve bilimsel yenilikleri takip edebilen, milli ve manevi değerlerimize bağlı, evrensel değerleri tanıyan, güçlü Türkiye'nin geleceği, her bakımdan sağlıklı ve eğitimli nesiller yetiştirmek temel görevimiz olacaktır. Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde ilimizde eğitimin niteliği ve içeriğini yüceltecek bu çalışmaları gerçekleştirirken en başta velilerimizin, yönetici, öğretmen ve mesai arkadaşlarımın, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının, tüm Şırnaklı hemşerilerimin şahsıma ve kurumuma gereken desteği sağlayacağına yürekten inanıyorum.

Göreve başlarken başta emaneti devraldığımız Mesleki ve Teknik Genel Müdürü'müz Sayın Nazan ŞENER'e yeni görevinde başarılar diliyor, Şırnak'ımızda bugüne kadar görev yapan İl Millî Eğitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum.

Eğitim meselesi, memleketimizin inşası meselesidir. Bu yolda, Sayın Valimizin önderliğinde, ülkemizin güzide şehri Şırnak'ımızda eğitim kalitesinin iyileştirilmesi adına gerçekleştireceğimiz çalışmalarda; yönetici, öğretmen ve mesai arkadaşlarımın, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının, tüm Şırnaklı hemşerilerimin şahsıma ve kurumuma desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor; görev sürem boyunca ilimizde eğitim adına güzel işler başarabilmeyi temenni ediyorum. Bugünden itibaren Şırnak'ta eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün de makamımızın da kapısı açıktır. Yolumuz ilim yolu, dilimiz sevgi dilidir. Gayemiz istiklali ve istikbali uğruna gözünü budaktan esirgemeyen aziz milletimize lâyıkıyla hizmet etmektir. Bu hedef doğrultusunda sonsuz gayretle çalışacağıma emin olunuz. Ailem ve şahsım adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.