İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİ, VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN’I ZİYARET ETTİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİ, VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN’I ZİYARET ETTİ
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Heyeti, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Vali Ali Hamza Pehlivan'ı Ziyaret Etti. İl Milli Eğitim Müdürü...

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Heyeti, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Vali Ali Hamza Pehlivan'ı Ziyaret Etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve her ilçeden birer öğretmenle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Vali Ali Hamza Pehlivan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti Vali Pehlivan'a çiçek takdiminde bulundu. Öğretmenlerin, kendilerine emanet edilen çocuklarımıza vatan, bayrak, devlet ve millet sevgisini, milli ve manevi değerlerimizi, üretken, faydalı, vefalı iyi bir insan olmayı, ülkemizin daha güçlü ve müreffeh gelecek hedefine ulaşmak için çok çalışmayı öğreten, onları çağın gerektirdiği bilgi ve beceri düzeyine ulaştıran eğitim neferleri olduğunu belirten Vali Pehlivan, heyetin şahsında bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak görevlerinde üstün başarılar temennisinde bulundu.

Heyet adına konuşan Müdür Şener, Milli Eğitim camiasına ve eğitim öğretim hizmetlerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı Vali Pehlivan'a teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.