İL MÜDÜR YARDIMCISI YILDIZ TRT-GAP RADYOSUNUN KONUĞU OLDU

İL MÜDÜR YARDIMCISI YILDIZ TRT-GAP RADYOSUNUN KONUĞU OLDU
TRT GAP radyosunun yayınladığı "YÖREMİZDEN" programında Şırnak İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldız, TRT GAP Diyarbakır Radyosu program sunucusu Aslı Hocaoğlu'nun...

TRT GAP radyosunun yayınladığı "YÖREMİZDEN" programında Şırnak İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldız, TRT GAP Diyarbakır Radyosu program sunucusu Aslı Hocaoğlu'nun yayın konuğu oldu.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldız, Diyarbakır GAP Radyosuna telefon bağlantısıyla katılarak Şırnak'ın Coğrafi İşaretleri (Şımşıpe, Cizre Memilheva Kurabiyesi) , Şırnak genelinde uygulanan projeler, tarımsal faaliyetler, Şırnaklı Çiftçilere 2021 yılında ödenen desteklemeler hakkında bilgiler verdi.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Yıldız program sunucusu Hocaoğlu'na kurumun faaliyetlerini ve projelerini anlatma fırsatı verdikleri için program sayesinde Şırnak İli tarımsal faaliyetlerinin hak ettiği noktaya gelmesi ve çiftçilerin refahının geliştirilmesi adına seslerinin daha geniş kitlelere duyurulmasına vesile olanlara ve program dinleyicilerine Hz Nuh'un şehri Şırnak'tan teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.