İLKOKUL MÜDÜRLERİ İLE DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İLKOKUL MÜDÜRLERİ İLE DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener başkanlığında merkez ilçe ilkokul müdürleri ile dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan...

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener başkanlığında merkez ilçe ilkokul müdürleri ile dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, 1.Dönemi kapsayan bir değerlendirme konuşması yaptı.Öte yandan toplantıda; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı faaliyetlerinin 1.Dönem Çalışmaları kapsamında; ‘Okulum Temiz Belgesi' almaya hak kazanan okullar, her okulun ‘Okulum Temiz Belgesi' edinip edinmediği ve ‘Okulum Hijyen' çalışmalarının durumu, uzaktan eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, 1.Dönem sonu iş ve işlemleri hakkında bilgilendirmelerin yapılması, 1.sınıf öğrencilerinin okuma durumlarının değerlendirilmesi, öğrenci devam durumları hakkında bilgi alışverişi ve devam durumlarının takibi hakkında bilgi edinilmesi, İYEP uygulama takvimi ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerin yapılması, özel eğitim hizmetlerinin yeterliliği, EBA Destek Noktalarının kullanımı ve durumu hakkında fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca okul zümre toplantılarının durumu ve takibinin yapılması, öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını verimli kullanmalarına yönelik alınan tedbirler hakkında bilgilendirme, Veli ve Aile Eğitimi çalışmaları ile okul - veli ilişkileri hakkında görüşülmesi, DİKA ve diğer projelerin ele alınması, okulların güvenliği ve alınabilecek tedbirler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Okul Müdürlerinin talep ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı iyi dilek ve temenniler ile sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.