KATO VE CUDİ DAĞINDA FESTİVAL HAZIRLIKLARI BAŞLADI

KATO VE CUDİ DAĞINDA FESTİVAL HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Şırnak Valiliği öncülüğünde 23-24 Temmuz tarihlerinde Beytüşşebap Belediyesinin organize edeceği Laleş Yaylasında Kuzu Kırpma Şenliği düzenlenecek, ardından Şırnak Belediyesi...

Şırnak Valiliği öncülüğünde 23-24 Temmuz tarihlerinde Beytüşşebap Belediyesinin organize edeceği Laleş Yaylasında Kuzu Kırpma Şenliği düzenlenecek, ardından Şırnak Belediyesi tarafından organize edilecek olan 30 Temmuz'da Cudi Dağı'nda Cudi Festivali düzenlenecek.

Temmuz ayında Şırnaklılar için bayram bitmedi. 23-24 Temmuz tarihlerinde Beytüşşebap Belediyesi tarafından organize edilecek olan Kuzu Kırpma şenliği düzenlenecek. Şenlikte Kuzu Kırpma etkinliği ile birlikte birçok farklı etkinlikler de düzenlenecek.

240 BİN TL ÖDÜL

Şırnak Valiliği öncülüğünde Beytüşşebap Belediyesinin organizasyonu ile Beytüşşebap Laleş Yaylasında yapılacak olan Kuzu Kırpma Şenliğinde, Konserler, yöresel yemek ikramları, geleneksel oyunlar ile birlikte 4 dalda düzenlenecek olan yarışmalarda toplamda 240 Bin TL ödül verilecek.

CUDİ DAĞINDA 2. FESTİVAL

Geçtiğim yıl 1.'si düzenlenen ve güvenlik nedeni ile az sayıda vatandaşın katılabildiği Cudi Festivali bu yıl tüm halkın katılabileceği 2. Cudi Dağı Festivali düzenlenecek.

30 Temmuz'da tüm Şırnaklıların davet edildiği Cudi Dağı festivali Şırnak Valiliği himayesinde Şırnak Belediyesi tarafından organize ediliyor.

CUDİ'DE MEDENİYETLER BULUŞUYOR

Şırnak Belediyesi tarafından organize edilecek olan ve bu yıl 2.'si düzenlenecek Cudi Dağı Festivalinde 40 Yıl aradan sonra medeniyetler Cudi Dağı'nda buluşacak. Güvenlik nedeni ile festivale katılmak isteyen vatandaşlar Valilik Açık Kapı, Valilik WhatsApp İletişim Hattı ve İlçe Kaymakamlıklarına 22 Temmuz 2022 tarihine kadar bilgi verilmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.