Kaybolan Zihinsel Engelli Jandarma Tarafından Bulundu

Kaybolan Zihinsel Engelli Jandarma Tarafından Bulundu
Şırnak'ta 3 gündür haber alınamayan zihinsel engelli vatandaş, jandarma, güvenlik korucuları ve vatandaşların hummalı çalışmasıyla sağ olarak bulundu. Şırnak'ın Kumçatı...

Şırnak'ta 3 gündür haber alınamayan zihinsel engelli vatandaş, jandarma, güvenlik korucuları ve vatandaşların hummalı çalışmasıyla sağ olarak bulundu.

Şırnak'ın Kumçatı Beldesinde ortadan kaybolan zihinsel engelli vatandaş, jandarma ekiplerince bulunarak ailesine teslim edildi.

Şırnak'ın Kumçatı beldesi Güneyce köyü Çiftekavak mezrasında iki gün önce sabah ormanlık alana doğru giden zihinsel engelli 39 yaşındaki Mehmet Coşkun'dan bir daha haber alınamadığı öğrenildi. Coşkun'u bulmak için Kumçatı Jandarma Karakolu ve güvenlik korucularının katıldığı aramalar başlatıldı.

Kumçatı Beldesi Jandarma Komutanlığı ve Güvenlik Korucuları kayıp vatandaşı bulmak için seferber oldu. İki gündür haber alınamayan zihinsel engelli 39 yaşındaki Mehmet Coşkun'u bulmak için güvenlik güçleri ve yaklaşık 500 vatandaş aramalara katıldı. Arama çalışmaları sonucu bulunan M.Ç., Jandarma ekipleri tarafından ailesine teslim edildi. M.Ç.'nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

“İki gün yaklaşık 500 kişi ile birlikte aradık”

Güneyce köyü vatandaşlarından Bilgin Güngör, Güneyce köyü Çiftekavak mezrasında akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşın kaybolduğunu söyledi. Kaybolduğu gün jandarmaya haber verdiklerini belirten Güngör, “İki gündür yaklaşık 500 kişi ile birlikte arıyoruz. Gabar Dağı eteklerinde her yeri aradık. Şimdiye kadar bulamadık. Jandarmamız, güvenlik korucularımız ve köy sakinleri tarafından aramalarımız devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.