KAYMAKAM MEHMET TUNÇ, KÖY MUHTARLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

KAYMAKAM MEHMET TUNÇ, KÖY MUHTARLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç Başkanlığında Cizre Belediyesi konferans salonunda Köy Muhtarlarının katılımı ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Cizre...

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç Başkanlığında Cizre Belediyesi konferans salonunda Köy Muhtarlarının katılımı ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Cizre Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri ile Köy Muhtarları katıldı.

Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, köylerimizin ihtiyaç, sorun ve taleplerini bildiğini, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlere yazıldığını ve imkanlar dahilinde çözümü için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Tunç, Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, vatandaşın talep ve sorunlarının değerlendirilmesi amacıyla, zaman zaman muhtarlar ve idareciler ile bir araya geldiklerini belirtti.Tunç, toplantıya katıldıkları için Muhtarlara teşekkür ederek, sorunların çözüm aşamasında kurumlarımız ile birlikte konuların takipçisi olacaklarını kaydetti.

Toplantıda Köy Muhtarları da tek tek söz alarak köylerindeki sorun ve taleplerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.