KAYMAKAM SİNANOĞLU,TSO BAŞKANI SEFİNÇ VE OKİD BAŞKANI BİLAL İLE GÖRÜŞTÜ

KAYMAKAM SİNANOĞLU,TSO BAŞKANI SEFİNÇ VE OKİD BAŞKANI BİLAL İLE GÖRÜŞTÜ
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu,Cizre TSO Başkanı Salih Sevinç ve Türkmen Cephesi Milletvekili Aynı Zamanda OKİD Başkanı İmdat Bilal ile makamında görüştü. Cizre...

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu,Cizre TSO Başkanı Salih Sevinç ve Türkmen Cephesi Milletvekili Aynı Zamanda OKİD Başkanı İmdat Bilal ile makamında görüştü.

Cizre Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç, Türkmen Cephesi Milletvekili aynı zamanda Ortadoğu Kalkınma ve İşbirliği Derneği Başkanı İmdat Bilal, Cizre İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu (CİKAP) başkanı Ömer Faruk Yıldırım ve beraberindeki heyet ile birlikte Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu ile görüştü.

Ziyarette Cizre Ticaret ve Sanayi Odası, Cizre İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu (CİKAP) ve Ortadoğu Kalkınma ve İşbirliği Derneği (OKİD) arasında Türkiye-Cizre-Irak-Erbil arasında ticaretin kabiliyetini arttırmak amacı ile imzalanan işbirliği protokolü hakkında Kaymakam Davut Sinanoğlu'na bilgi verilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, bu tür protokollerin bölgemizdeki ticari faaliyetlerin gelişiminde katkı sağlayacağını ve Kaymakamlık olarak her zaman destek verdiklerini belirtti. Sinanoğlu, Türkmen Cephesi Milletvekili aynı zamanda Ortadoğu Kalkınma ve İşbirliği Derneği Başkanı İmdat Bilal'e ilçenin simgelerinden olan Cizre Ulu Camii ejderleri ve ilçemize ait tanıtıcı önemli eserler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.