Kaymakam Tunç, Bozulan Tüm Cadde ve Sokakların Onarılmasını istedi

Kaymakam Tunç, Bozulan Tüm Cadde ve Sokakların Onarılmasını istedi
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçe genelinde yapılan Altyapı çalışmaları kapsamında bozulan tüm cadde ve sokakların onarılması talimatını verdi. Cizre Kaymakamı...

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ilçe genelinde yapılan Altyapı çalışmaları kapsamında bozulan tüm cadde ve sokakların onarılması talimatını verdi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, talimatları doğrultusunda harekete geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altyapı çalışmaları sonrasında bozulan tozun toprağın olduğu cadde ve sokaklarda asfaltlama ile yol düzenleme çalışmalarına başladı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, “Cizre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne, asfaltlanmayan ve kilit parke döşemesi yapılmayan bir tek sokağımız kalmasın talimatını verdi. Verilen talimat ile harekete geçen ekipler Cadde ve sokakları sıcak asfalt ile yeniden düzenliyor.

Tarihi ve kültürel mirasların bulunduğu Dağkapı ve Şah Mahallelerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, sıcak asfaltlama ve kilit parke çalışmaları İlçe genelindeki pek çok cadde ve sokakta devam edeceğini bildirdi.

Kaymakam Tunç inceleme ve denetim sırasında vatandaşların çalışmalarla ilgili görüşlerini alarak, istek ve taleplerini dinledi. Tunç, vatandaşların memnuniyetini sağlayan bu hizmetlerin vatandaşlarımızı mutlu etmesi bizleri de ziyadesi ile memnun ediyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.