KAYMAKAM TUNÇ, KAMU KURUM VE KURULUŞ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

KAYMAKAM TUNÇ, KAMU KURUM VE KURULUŞ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, 5442 sayılı İl İdare Kanunu ve ilgili mevzuatların ilgili amir hükümleri çerçevesinde ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluş...

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, 5442 sayılı İl İdare Kanunu ve ilgili mevzuatların ilgili amir hükümleri çerçevesinde ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluş denetimlerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile devam etti.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, önce İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürlüğü bürolarını ve personellerini denetledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Kaymakam Tunç, İlçe Jandarmada da aynı denetimlere devam etti. Denetimlerde İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb Okan Talay'dan yürütülen çalışmalar kapsamında genel brifingler alan Kaymakam Tunç, "Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan kolluk kuvvetlerimiz halkımızın huzurunu temin etmekte verilen Devletimizin emrinde Milletimizin hizmetinde olma bilinci ile 7/24 kesintisiz hizmet üretmektedirler; Rabbim bu kapsamda tüm güvenlik güçlerimize çalışmalarında sağlık sıhhat ve üstün başarılar nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.