Kurtalan'da Sıfır Atık Projesi hayata geçirildi

Kurtalan'da Sıfır Atık Projesi hayata geçirildi
Siirt'in Kurtalan ilçesinde, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi uygulanmaya başlandı. ...

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi uygulanmaya başlandı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın daha yeşil, daha temiz bir dünya için böyle bir projeyi desteklediklerini söyledi. Kaymakam Aydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde C¸evre ve S¸ehircilik Bakanlıgˆımızca 81 ilde bas¸latılan Sıfır Atık Projesini ilçemizde de hayata geçirdik. Kagˆıt, plastik, cam ve metal olmak u¨zere do¨rt bo¨lu¨mden olus¸an geri do¨nu¨s¸u¨m kutuları kamu kurum ve kurulus¸larımızdaki yerini alıyor. Ayrıştırma kutularını kamu kurumlarımıza ve okullarımıza yerleştirdik. İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.