Memur-Sen Heyeti Hastane Müdürü Ucaş ile görüştü

Memur-Sen Heyeti Hastane Müdürü Ucaş ile görüştü
Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı ve beraberindeki iş kolu Başkanları, Cizre Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş ile görüşüp Pandemi...

Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı ve beraberindeki iş kolu Başkanları, Cizre Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş ile görüşüp Pandemi süreci ve bölgenin sağlık hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı ve beraberindeki sendika üyeleri, Cizre Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş ile makamında görüştü.

Cizre Devlet hastanesi idari ve mali işler müdürlüğü makamında gerçekleştirilen görüşmede bölgenin sağlık hizmetleri ile ilgili değerlendirmeler yapılırken Ülke genelinde olduğu gibi Şırnak'ta da Sağlık çalışanlarının kahramanlıkları ve yüksek performanslı özverili çalışmaları ile çoğu birimde gün aşırı çalışmalara değinildi.

Memur-Sen Şırnak İl başkanı Abdullah Çatı Hastane müdürlüğü görevine getirilen Giyasettin Ucaş'a görevinde başarılı olması dileklerinde bulundu. Cizre Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gıyasettin Ucaş ise Memur-Sen ailesinin yek vücut olarak milli değerlere bağlı bir sivil toplum örgütü olduğunu ve kendisinde bu ailenin bir bireyi olarak Ülkesine ve bölge halkına üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmeye ve hizmet etmeye gayret ettiği belirterek bu gün ailem olan Memur-Sen Şırnak yönetimin ziyareti beni fazlası ile memnun etmiştir.”dedi.

Ucaş, Ziyaretlerinden ötürü Memur-Sen Şırnak iş kolu başkanlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.