MHP ŞIRNAK İL BAŞKANLIĞINDAN EĞİTİME DESTEK

MHP ŞIRNAK İL BAŞKANLIĞINDAN EĞİTİME DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak İl Başkanlığı'nda eğitim seferberliği başlatıldı. İl Başkanı Halil Tatar ve yönetimi, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak İl Başkanlığı'nda eğitim seferberliği başlatıldı. İl Başkanı Halil Tatar ve yönetimi, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ve Aile ve Sosyal Politikalar Birimi, Gabar Dağının eteklerinde bulunan Akçay ve Kayaboyu köylerinin öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere çeşitli hediyeler ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. İl Başkanı Halil Tatar; ‘Bu malzemeleri ihtiyacı olan öğrencilerimiz için bizzat öğrenim gördükleri okullara kadar getirdik. Yarınlarımız, umudumuz, çocuklarımız. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza hayat boyu başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kayaboyu Köyü Muhtarı Hakan Vural ve Akçay Köyü Muhtarı Ramazan Yılmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette, okula yeni başlayan çocuklara çeşitli hediyeler veren İl Başkanı Halil Tatar, istek ve taleplerini dinlediği öğretmenlere teşekkürlerini ileterek, kutsal görevlerinde muvaffakıyetler diledi.

MHP Heyeti ziyaret kapsamında bölgenin kanaat önderlerinden Hamza Yılmaz ile de bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.