MHP ŞIRNAK İL TEŞKİLATI BAYRAMI ‘BİRLİK’ HAVASINDA GEÇİRDİ

MHP ŞIRNAK İL TEŞKİLATI BAYRAMI ‘BİRLİK’ HAVASINDA GEÇİRDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak İl Teşkilatı, Ramazan Bayramını birlik ve beraberlik havasında geçirdi. MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar, bayram ziyaretine gelen misafirlerini ağırlarken, MYK Üyesi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şırnak İl Teşkilatı, Ramazan Bayramını birlik ve beraberlik havasında geçirdi. MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar, bayram ziyaretine gelen misafirlerini ağırlarken, MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, İl Başkanı Halil Tatar, Merkez İlçe Başkanı Serhat Zeyrek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Meydanı ve çarşıda, Şırnaklılar ile görev yapan güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladılar.

Bölgenin Kanaat Önderlerinden Abdülkerim Özkan ve Cizre İlçe Başkanı Adil Page ve beraberlerindeki heyet, MHP Şırnak İl Başkanlığına bayram ziyaretinde bulundu. Bir başka bayram ziyaret ise kanaat önderlerinden Abdullah Özcan ve heyetinden geldi. İl Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşma programı samimi bir havada geçti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İdil İlçe Başkanı Abdullah Dalmış ve beraberindeki heyeti MHP Şırnak İl Başkanlığı Binasını ziyaret ederek İl Başkanı Halil Tatar ile bayramlaştılar.

Karşılıklı iyi niyet duygularının sunulduğu bayram ziyaretleri için, MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar, Kaşıkçı Köyü Korucubaşı Medeni İşler'e, Dera Mezrası Korucubaşı Hasan Taş'a, Karalar Beldesinden Rıdvan Akçay'a, Köyceğiz Muhtarı Lokman Kulat'a, Üçok Köyü Muhtarı Ferhan Dalmış'a, Alataş Köyü Muhtarı Selim Alpar'a, Alataş Köyü Korucubaşı Muhitin Alpar'a ve Özbek Köyü eski Muhtarı Abdulvahap Görgin'e ve beraberlerindekilere teşekkür etti.

Güneydoğu Aşçılar Derneği Başkanı Serdar Atabey ve Yönetim Kurulu Üyeleri Parti Binasını ziyaret ederek İl Başkanı Halil Tatar ile bayramlaştılar.

MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar, Şeflere nazik ziyaret ve iyi niyet dilekleri için teşekkür ederek, çalışmalarında ve Şırnak'ı temsilen katıldıkları yarışmalarda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.