MÜDÜR ÖZDEMİR ULUDERE’DE OKULLARI GEZDİ

MÜDÜR ÖZDEMİR ULUDERE’DE OKULLARI GEZDİ
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Uludere'yi ziyaret etti. I. dönem sonu okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı akabinde okul ziyaretleri...

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Uludere'yi ziyaret etti. I. dönem sonu okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı akabinde okul ziyaretleri gerçekleştirildi.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kayra Uludere İlçe ziyareti kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş'la birlikte I. dönem sonu okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir; Okullarda yürütülecek projeler, DYK kurslarında sürdürebilirliği sağlamak, geri bildirim için ölçme değerlendirme sürecinin iyi yönetilmesi, öğrencilerin motivasyonu için ders dışı egzersizlerin açılması konularında tecrübe paylaşımı yaptılar. Daha sonra okul müdürlerinin talep ve önerilerini dinledi. Toplantının ardından Şehit Er Şeref Bulut Ortaokulunu ziyaret ederek voleybol yıldız kızlar kategorisinde Van Bölge Şampiyonasında birinci olan kızları tebrik ederek çeşitli hediyeler verdiler.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir Ortabağ'da Emine Erdoğan Anaokulu ve Ortabağ İmam Hatip Ortaokulunu, Gülyazı'da, Şehit Mehmet Ali Kültür İlkokulu, Selahattin Eyubi İmam Hatip Ortaokulunu, Gülyazı ÇPAL'i, Gülyazı ilk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaret süresince öğrencilerle sohbet eden Müdür Özdemir, öğretmenler odalarında da öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Okulun fiziki alanlarının da gezildiği ziyarette, öğrencilerin eğitimleri için özveriyle çalışan öğretmenlere teşekkür etti. Program sonrası müdür Özdemir Gülyazı köy muhtarı Mesut Güney'i ziyaret ederek eğitim ortamlarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.