ÖĞRENCİLER ‘NUH’UN GEMİSİ CUDİ’DE 2’ SİNEMA FİLMİNİ İZLEDİ

ÖĞRENCİLER ‘NUH’UN GEMİSİ CUDİ’DE 2’ SİNEMA FİLMİNİ İZLEDİ
Şırnak Valiliği, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesinin koordinasyon ve organizasyonu ile Cizre'de 3.000 öğrenci sinema ile buluşuyor. "Sinema Günleri Projesi” kapsamında, Cizre İlçe...

Şırnak Valiliği, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesinin koordinasyon ve organizasyonu ile Cizre'de 3.000 öğrenci sinema ile buluşuyor.

"Sinema Günleri Projesi” kapsamında, Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Cizre Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Cizre'de eğitim gören öğrencileri kültürel ve sanatsal faaliyetler kapsamında “Nuh'un Gemisi Cudi'de 2” sinema filmi ile buluşturuyor.

Cizre Park AVM Sinema salonlarında 5 gün boyunca ayrı seanslarla 3.000 öğrenci “Nuh'un Gemisi Cudi'de 2” sinema filmini izleyebilecek. Eğitim gördükleri okullardan Cizre Belediyesine ait otobüsler ile sinemaya getirilen öğrenciler, filmi sinema salonunda izlediklerini için memnuniyetlerini dile getirerek mutluluklarını ifade ederken sınıf arkadaşlarıyla birlikte keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadılar. Öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan Cizre Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç'a teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.