SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBESİ YÖNETİMİ, SİLOPİ SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBESİ YÖNETİMİ, SİLOPİ SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Sağlık-Sen Şırnak Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silopi'de hizmete giren Sosyal Hizmetler Merkezi çalışanları ile bir araya geldi. Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Gıyasettin...

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silopi'de hizmete giren Sosyal Hizmetler Merkezi çalışanları ile bir araya geldi.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Gıyasettin Ucaş,beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silopi'de bir ay önce hizmete açılan Silopi Sosyal Hizmetler Merkezi çalışanları ile bir araya gelip,kurucu Müdür Hüsnü Öztürk'ten kurum faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Gıyasettin Ucaş beraberinde Başkan yardımcıları Dr. Ömer Faruk Bilen, Selim Taşar, Gürgün Günel, Sefer Göktaş, Sabğatullah Anmal ve Disiplin kurulu başkanı Mehmet Yalgattekin, Silopi ilçe Başkanı Hasan Ökten, Silopi Devlet Hastanesi işyeri temsilcisi ve bir gurup sendika üyeleri birlikte Sosyal Hizmetler Merkezi müdürlüğüne gelen Sendika temsilcilerini Kurum Müdürü Hüsnü Öztürk, toplantı salonunda ağırlayarak kurumun faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Kurumun vatandaşlara devlet adına ulaştırılması gereken hizmetin hızlı ulaşılması için Sosyal Hizmetler Merkezi'nin önemli bir kolaylık sağlayacaklarına inandıklarını belirten Sağlık-Sen Şırnak şube Başkanı Giyasettin Uçaş ,”bizler Sağlık-Sen ailesi olarak devletimizin şefkat ve merhamet elinin muhtaç vatandaşlarımıza ulaşılmasında kurum çalışanların büyük özveri ile ulaştıracaklarından şüphemiz yoktur. Devletimizin muhtaç vatandaşlarına gerekli sosyal ekonomik yardımların sağlıklı ulaştırılması ve gerekli rehberlik ile yönlendirmenin yapılmasında Sosyal Hizmetler merkezin Silopi'de önemli bir görev ile hizmet edeceğine inanıyoruz diyerek kurumun Silopi halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sosyal Hizmetler Merkezi müdürü Hüsnü Öztürk ise sendika yöneticilerine kurumun genel durumu ve hizmet kapsamı ile ilgili gerekli bilgiler vererek sendika yöneticilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sendika yöneticileri daha sonra kurum çalışanlarını odalarında ziyaret edip kurum çalışanlarına sendika logolu kolonyalar ikram ederek ilçe müdürlüğün hayırlı olması ve kendilerine de görevlerinde başarı dileklerinde bulunulduktan sonra ilçe müdürlüğünden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.