Sağlık-Sen Şubesi Çalışan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Sağlık-Sen Şubesi Çalışan Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Şırnak'ta Ulusal ve yerel medya muhabirleri ve temsilcileri ile bir araya gelen Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Uçaş gazetecilerin günlerini kutladı. Demokrasimizin yıkılmaz kalesinin kahramanları...

Şırnak'ta Ulusal ve yerel medya muhabirleri ve temsilcileri ile bir araya gelen Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Giyasettin Uçaş gazetecilerin günlerini kutladı.

Demokrasimizin yıkılmaz kalesinin kahramanları olan Şırnak gazetecileri ile bir araya gelen Sağlık-Sen Şırnak Şubesi Şırnak'ta zor şartlar altında görev yapan 10 Ocak çalışan gazeteciler günlerini kutladı.

Sağlık çalışanları gibi gazetecilerinde mesai mefhumu gözetmeksizin kamuoyunu aydınlatmak için mesai harcadıklarını ifade eden Sağlık-Sen Şırnak Şube başkanı Giyasettin Ucaş,”Sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde büyük bir özveri ile ülkemizin sağlık sistemini güçlendirmek için çalıştıklarını bu süreçte gazetecilerin de büyük bir fedakarlık gösterdikleri ve her platformda sağlık çalışanlarının sesi olduklarını belirterek “gazeteciler de sağlık çalışanlarının kahramanlarıdırlar. Bizler bu süreçte hep birlikte el ele vererek var olan sorunları el birliği ile çözüme kavuşturacağız.”dedi.

Gazete sayfaları ve TV ekranları kolay kolay doldurulmuyor

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Ucaş,”Bir gazete sayfasında, bir televizyon ekranında insanların çaylarını yudumlayarak okuduğu veya izlediği haberlerin arkasında cefakar basın çalışanlarının emeği vardır ve okurken yada seyrederken o cefayı bir kez de hatırlanmak gazetecinin çektiği çile ve eziyeti gözler önüne getirecektir ve toplumumuzun basına karşı ön yargılarını bertaraf edeceği inancındayım.

Ucaş,”bu vesile ile, insanların ortak sesi, gözü, kulağı olan, basın meslek ilkeleri doğrultusunda görevlerini başarıyla ifa eden başta Şırnak İli ve İlçelerinde görev yapan gazetecilerimiz olmak üzere basın-yayın organlarımızın tüm çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler dilerken görevlerini ifa ederken vefat eden basın mensuplarımızı da saygıyla anıyoruz.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.