Sağlık-Sen Şubesi Üyeleri, Bem-Bir-Sen İdil Temsilcisi ile biraraya geldi

Sağlık-Sen Şubesi Üyeleri, Bem-Bir-Sen İdil Temsilcisi ile biraraya geldi
Sağlık-Sen Şırnak Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve Sendika Üyeler, Bem-Bir-Sen İdil İlçe Temsilcisi Baki Kartal'la biraraya gelip,fikir alışverişinde bulundu. Sağlık-Sen Şube...

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve Sendika Üyeler, Bem-Bir-Sen İdil İlçe Temsilcisi Baki Kartal'la biraraya gelip,fikir alışverişinde bulundu.

Sağlık-Sen Şube Başkan yardımcısı Mehmet Yalçın,İdil işyeri Temsilcisi Abdulvahap Aydoğan ile beraber Memur Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) İdil ilçe Temsilciliğine getirilen Baki Kartal'la bir araya geldi.

Sağlık-Sen Şube Başkan yardımcısı Yalçın, yaptığı açıklamalarda İdil Bem-Bir-Sen ilçe başkanlığına getirilen Baki Kartala görevinin hayırlı olmasını dileyerek, sözleşmeli personelin kadro bekleyişinin ve mağduriyetinin 7 yıldır devam ettiğini ifade etti.

Yalçın;”Her yıl 31 Aralık tarihi geldiğinde özellikle yerel yönetimlerde sözleşmeli personeller diken üstünde.Yerel yönetimlerde personelin kaderi yönetiminin inisiyatifinde. Basit bir cümleyle iş akitleri feshediliyordu. Çok şükür İdil belediyemiz de bu durum söz konusu değil hangi siyasi görüşten veya hangi sendikadan olursa olsun hepsi bu vatanın evladıdır.”dedi.

Belediyeleri yönetenlerin ayrım yapmaması gerektiğini ifade eden Yalçın,”bu anlamda İdil Kaymakamı ve Belediye başkanımız Refik Özsoy'a teşekkür ediyoruz.Sadece personelin işini düzgün yapıp yapmadığına bakmaları gerektiğine inanıyoruz . Her sene Aralık ayı sözleşmeli personel için bir kıyıma dönüşmemeli, Sözleşmeli personele kadrosu verilmeli, hakkı teslim edilmeli.”diye konuştu.

Bem-Bir-Sen İdil İlçe Temsilcisi Baki Kartal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.