SAĞLIK SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI YALÇIN, İDİL DİYANET-SEN TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

SAĞLIK SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI YALÇIN, İDİL DİYANET-SEN TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ
Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, İdil Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Abdurrahman Uygur ile görüştü. Şırnak Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet...

Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, İdil Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Abdurrahman Uygur ile görüştü.

Şırnak Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın,İdil Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Abdulvahap Aydoğan ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber İdil Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Abdurrahman Uygur ile görüştü.

Memur-Sen'e bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet- Sen) İdil Temsilcisi Abdulvahap Aydoğan ile görüşen Sağlık Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın;”Din görevlilerinin toplumu ayakta tutan değerler olduğunu söyledi.Memur-Sen teşkilatlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde sorumlu sendikacılığın gereğini yerine getirmeye çalıştıklarını, personelin özlük haklarını savunmanın yanın da ilçe menfaatine yönelik çalışmalarda yapmaktadır. Memur Sen'nin Türkiye'nin doğusundan batısına kardeşliğin mayası ve sağduyu sahibi insanların çatısı olduğunu dile getirdi.

Yalçın,”Peygamber varisleri olarak gördüğümüz Din görevlilerimiz, güzel dinimizi yüce kitabımızdan bizlere aktaran hocalarımızdır. Önemli olan kurum çalışanlarına hizmet, bu bazen sendika aracılığı ile olur bazen kurumda çalışarak olur, nerede olursa olsun en güzel hizmeti sunacağına inanıyorum. “dedi.

Diyanet-Sen İdil İlçe Temsilcisi Abdurrahman Uygur ise” Kamu görevlilerimizden aldığımız gücü ülkemiz, milletimiz ve kamu görevlilerimiz için kullanıyoruz. Bir yandan kamu görevlilerimize kazanım üretirken diğer yandan da ülkemizin ilerlemesi, milletimizin refahı için çalışıyoruz. Haksızlıkların karşısında, mazlumların yanında yer alıyoruz. İnşallah yeni yönetimimizle birlikte Diyanet-Sen'imizin bayrağını daha ileriye taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.