Sağlık Sen Şırnak Şubesi Başkan Yardımcısı Yalçın,İdil Kızılay Temsilcisi Akdeniz ile Görüştü

Sağlık Sen Şırnak Şubesi Başkan Yardımcısı Yalçın,İdil Kızılay Temsilcisi Akdeniz ile Görüştü
Sağlık-Sen Şırnak Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve beraberindeki Sendika Üyeleri İdil Kızılay İlçe Koordinatörü Mehmet Akdeniz ile görüşüp, Kızılay'ın...

Sağlık-Sen Şırnak Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve beraberindeki Sendika Üyeleri İdil Kızılay İlçe Koordinatörü Mehmet Akdeniz ile görüşüp, Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, beraberinde İdil ilçe yönetim kurulu üyeleri ve iş yeri Temsilcileriyle beraber, İdil Kızılay ilçe Temsilciliği Koordinatörü Mehmet Akdeniz ile görüştü.

Burada kısa bir değerlendirmede bulunan Yalçın;”Kızılay´ın Kan bağışından afet bölgelerine müdahale ve her ortamda insani yardımlara kadar önemli görevler üstlendiğini Kızılay'ın, İlçemizde yapacağı çalışmaların ülke ve dünya genelinde gerçekleştirdiği güzel çalışmaları dile getirdi.”

Sağlık Sen ve Kızılay işbirliğinde güzel çalışmalar yapacaklarını dile getiren Yalçın, Kızılay'ın çalışmaları ve özelliklede Covi-19 İmmün Plazma bağışı konusunda faydalı istişarelerde bulunduk. Immün Plazma bağışının Covid hastalarının tedavisi için önemini vurgulayıp ortak çalışmalar yapma kararı aldıklarını söyledi.”

Başkan Yardımcısı Yalçın, Devletimizin yurt dışındaki yüz akı ve yardım eli olduğu gibi ilçemizde de birçok güzel ve anlamlı çalışmaya imza atan Kızılay'ın, Sağlık Sen olarak her zaman yanındayız. Güzel çalışmalarında paydaş olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.