Sakarya’ya Mevsimlik İşçi Olarak Gitti, Denizde Boğulup Cenazesi Döndü

Sakarya’ya Mevsimlik İşçi Olarak Gitti, Denizde Boğulup Cenazesi Döndü
Sakarya'da mevsimlik işçi olarak çalışan ve serinlemek için girdiği Karadeniz'in serin sularında boğularak hayatını kaybeden 15 yaşındaki Nahide Gök'ün...

Sakarya'da mevsimlik işçi olarak çalışan ve serinlemek için girdiği Karadeniz'in serin sularında boğularak hayatını kaybeden 15 yaşındaki Nahide Gök'ün cenazesi Şırnak'ın Kasrik beldesinde defnedildi.

Şırnak'ın Kasrik Beldesinden Sakarya'ya ailesi ile birlikte mevsimlik işçi olarak giden 15 yaşındaki Nahide Gök, serinlemek için girdiği deniz suyunda boğularak hayatını kaybetti. Gök'ün cenazesi ailesi tarafından kasrik beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre lise öğrencisi olan Nahide Gök, aile bütçesine maddi katkı sağlamak ve okul harçlığı biriktirmek için ailesiyle birlikte fındık toplamaya gittiği Sakarya'nın Kocaali ilçesine bağlı Alandere Mahallesi Kule 38 bölgesinde arkadaşlarıyla birlikte denize girdi.Bir müddet suda arkadaşları ile birlikte eğlenen Nagihan Gök ve iki arkadaşı akıntıda kayboldu.Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan üç kişiden Nagihan Gök ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Genç kızın cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan teslim alındıktan sonra Şırnak'ın Kasrik Beldesinde düzenlenen cenaze merasimine müteakiben gözyaşları arasında toprağa defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.