SERACILIĞIN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

SERACILIĞIN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne bağlı Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İmar ve İnşaat Çalışma...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne bağlı Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İmar ve İnşaat Çalışma Şube Müdürü Recep Durukan, Proje Uzmanı Emine Alikişoğlu, Şırnak Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Selman Demirel ile bir toplantı gerçekleştirerek İlimizde seracılığın geliştirilmesi konusunda devam eden çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda, Tarım ve Orman Bakanlığımızın destekleriyle Silopi İlçemizde kurulması öngörülen Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi hususu başta olmak üzere tarımsal üretime ilişkin hususlar görüşüldü.

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ULUDERE KAYMAKAMI AHMET SOLMAZ İLE GÖRÜŞTÜ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz'ı makamında kabul ederek İlçede altyapı, eğitim, üretim ve istihdama yönelik projeler başta olmak üzere yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.

23. PİYADE TÜMEN KOMUTANI TÜMGENERAL İDRİS ACARTÜRK, VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk ile görüştü. Görüşmede, kararlılıkla devam eden terörle mücadele başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.