Şırnak Emniyet Müdürlüğü ‘Parada Sahtecilik’ Konusunda Vatandaşları Uyardı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ‘Parada Sahtecilik’ Konusunda Vatandaşları Uyardı
Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince "Parada Sahtecilik ve Telefon Dolandırıcılığı" olaylarının önüne...

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince "Parada Sahtecilik ve Telefon Dolandırıcılığı" olaylarının önüne geçmek amacıyla esnaflara bilgilendirme yapılarak uyarıcı broşürler dağıtıldı.

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimiz personelince "Parada Sahtecilik" olaylarının önüne geçmek amacıyla vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza bilgilendirme yapılarak uyarıcı broşürler dağıtılmıştır.

Kurban Bayramı nedeniyle, hayvan ticaretinin yoğun olarak yaşandığı alanlar ve bayram alışverişinin yapıldığı yerlerde meydana gelebilecek sahte para konularının ve mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince “Türk Lirası Tanıtım Rehberi” Broşürleri dağıtılarak, sahte para konusunda daha duyarlı bulunmaları, şüpheli bir durum karşısında 155 polis imdat hattını aramaları konusunda vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.