Şırnak Havalimanında Güvenlik Memurları Günü hazırlıkları

Şırnak Havalimanında Güvenlik Memurları Günü hazırlıkları
1 Mart 2022 tarihinde Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda ilk defa kutlanacak olan Güvenlik Memurları Günü hazırlıkları başladı. 1 Mart 2022 tarihinde Şırnak Şerafettin Elçi...

1 Mart 2022 tarihinde Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda ilk defa kutlanacak olan Güvenlik Memurları Günü hazırlıkları başladı.

1 Mart 2022 tarihinde Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda kutlanacak olan Havalimanları Güvenlik Memurları Günü hazırlıkları çerçevesinde Dernek Başkanı Cem Uysallı ve Başkan Yardımcısı Tuncay BALCI başkanlığındaki SİHAGÜVDER Yönetim Kurulu heyeti Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek ile biraraya geldi.

Ankara dışında ilk defa Şırnak'ta kutlanacak olan ve Türkiye genelinde 55 Havalimanından katılımın sağlanacak Güvenlik Memurları Günü hazırlıkları çerçevesinde Şırnak Şerafettin Elçi havalimanında incelemelerde bulunan Dernek Başkanı Cem Uysallı,Havalimanı Müdürü Şükrü Benek ile bilgi alışverişinde bulundu.

-Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız

Şırnak'ta ilk defa kutlanacak olan Güvenlik Memurları Günü için gerekli bütün hazırlıklara hummalı bir şekilde başladıklarını ifade eden Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek,”1 Mart 2022 tarihinde 55 Havalimanından gelecek olan misafirleri ağırlayacak olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.Nuh Peygamber şehri Şırnak'a gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak hem Güvenlik Memurları Gününü coşku ile kutlayacağız hem de kadim şehrimizin kültürel ve turistik yerlerini tanıtarak misaiflerimizi en iyi şekilde memleketlerine uğurlayacağız.Bu anlamda Güvenlik Memurları Gününün Şırnak'ta kutlanması kararını alan başta dernek başkanı Uysallı olmak üzere dernek yönetimine teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.