ŞIRNAK KARA TESLİM OLDU, BİRÇOK KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

ŞIRNAK KARA TESLİM OLDU, BİRÇOK KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Şırnak'ta etkili olan kar yağışı nedeni ile hayat durma noktasına geldi. Kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaşırken birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde...

Şırnak'ta etkili olan kar yağışı nedeni ile hayat durma noktasına geldi. Kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaşırken birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde 3 gündür aralıksız yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Merkez ve her iki ilçenin birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Özel İdare, belediye ve karayolları ekipleri, Beytüşşebap ilçesine bağlı Gökçe grup köy yolu, Boğazöğren grup köy yolu, Beşaağaç grup köy yolu ile eşilöz grup köy yolları ve Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit belde yolu ile Dağdibi köyü yolunun açılması için seferber oldu.

Kar yağışının ardından dağ yamacında oluşan gölge, çocuk silüetini andırdı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, yoğun kar yağışı sonrası dağ zirvesinde oluşan gölge, çocuk silüetini andırdı.

Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen dağlarda kartpostallık görüntü oluştu. Yoğun kar yağışının ardından dağ zirvesinde güneşli havada oluşan gölge insan yüzünü andırdı. Gölgenin oluşturduğu çocuk silüeti sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Uludere kara teslim oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar nedeni ile ilçe beyaza bürünürken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Uludere ilçesinde dün başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yoğun kar yağışı nedeni ile ilçe beyaza büründü. Beyazla bütünleşen tarihi evler kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Şırnak'ta kar etkisini tekrar gösterdi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde son iki gündür etkili olan fırtına sonrası kar yağışı etkili oldu. Yüksek rakımlı birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçeye bağlı yüksek rakımlı Yeşilöz köyü yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. İlçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreyi geçerken, Kaymakamlığa bağlı Özel İdare ve belediye ekipleri karla mücadele çalışması başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.