ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ RİZGİN BİRLİK, CİZRE TSO BAŞKANI SEVİNÇ İLE BİRARAYA GELDİ

ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ RİZGİN BİRLİK, CİZRE TSO BAŞKANI SEVİNÇ İLE BİRARAYA GELDİ
Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik,Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile biraraya geldi. Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik beraberindeki Ak Parti...

Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik,Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile biraraya geldi.

Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik beraberindeki Ak Parti Cizre İlçe Başkanı Akif Özalp, Ak Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu, Ak Parti İdil İlçe Başkanı Murat Ay ve tüm il ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Cizre Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Salih Sevinç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ile esnaf ve vatandaşların sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren TSO Başkanı Sevinç, Milletvekili Birlik ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Cizre'nin sembolü olan İkiz Ejder ve İsmail-El Cezeri tablosunu hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.