ŞIRNAK, SPOR VE EĞLENCE DOLU BİR HAFTA GEÇİRECEK

ŞIRNAK, SPOR VE EĞLENCE DOLU BİR HAFTA GEÇİRECEK
Şırnaklıları Spor ve Eğlence Dolu bir hafta bekliyor. Cudi Cup Uluslarlarası Tenis Turnuvası ve Gençlik Festivali kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenip konserler verilecek. Şırnak'ta,...

Şırnaklıları Spor ve Eğlence Dolu bir hafta bekliyor. Cudi Cup Uluslarlarası Tenis Turnuvası ve Gençlik Festivali kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenip konserler verilecek.

Şırnak'ta, çocuk, genç, yaşlı her yaştan insanın kendisinden bir şeyler bulabileceği dopdolu programlarıyla dolu bir hafta bekliyor. Huzur ortamının sağlanmasıyla Şırnak'ta spor, kültür, sanat gibi birçok alanda değişim ve dönüşüm yaşanıyor.

CUDİ CUP VE GENÇLİK FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

16-22 Mayıs'ta düzenlenecek Cudi Cup ve Gençlik Festivali için geri sayım başladı. Cudi Cup'ta 19 Ülkeden 100 Sporcu mücadele edecek. Gençlik Festivali kapsamında ise çeşitli etkinlikler ve konserler düzenlenecek.

Gençlerin sosyalleşebileceği, spordan konsere, çeşitli etkinliklere iyi zaman geçirecekleri kültür, sanat, spor alanında tüm aktiviteleriyle Gençlik Festivali 16-22 Mayıs'ta yapılacak.

ÜNLÜ SANATÇILAR ŞARKILARINI ŞIRNAKLILAR İÇİN SÖYLEYECEK

Şırnak Cudi Cup ve Gençlik Festivali'nde ayrıca sanatçıları ağırlayacak. 16 Mayıs Günü Şehr-i Nuh Sanat Topluluğu Gösterisi ve Elif Buse Doğan sevenleriyle buluşacak. Festivalin ikinci günü 17 Mayıs'ta Simge Sağın sahne alacak. 18 Mayıs'ta ise Dengbej Gecesi düzenlenecek. 19 Mayıs'ta Ziynet Sali Konseri, 20 Mayıs'ta Rengi Hakkari Sanat Topluluğu Gösterisi, 21 Mayıs'ta Resul Dindar ve Ömer Faruk Bostan konseri düzenlenecek. Festivalin son günü ise Ödül töreni ve Şehr-i Nuh Sanat Topluluğu Gösterisi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.