ŞIRNAK TSO’DAN TEKSTİL İŞLETMELERİNE ZİYARET

ŞIRNAK TSO’DAN TEKSTİL İŞLETMELERİNE ZİYARET
Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Silopi'de faaliyet gösteren Üyelerimiz Ladystil Tekstil Ltd. Şti. Nimet Atille ve Nano Slippers San. Ltd. Şti Firma sahibi İhsan...

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Silopi'de faaliyet gösteren Üyelerimiz Ladystil Tekstil Ltd. Şti. Nimet Atille ve Nano Slippers San. Ltd. Şti Firma sahibi İhsan Atille'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette; Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Tayşun, Meclis Üyeleri Kemal Palta, Şebap Taşkın ve Hasan Taşkın hazır bulundular.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Geliş; Silopi'nin üç ülkenin kavşağında bulunduğunu bu açıdan önemli bir yerleşim yeri olduğunu ayrıca gerek sanayisi gerekse tarımıyla katma değer sağladığını ifade etti.

Geliş, ülkede en genç nüfusa sahip iki ilden biri olan Şırnak'ta istihdamın sağlanmasının oldukça önemli olduğunu vurgulayarak her türlü girişimi desteklediklerinin altını çizdi. Bu ve benzeri işletmelerin ülke ekonomisine katkıda bulunurken Şırnak'ın kalkınmasında da büyük rol oynadığını belirtti. Şırnak'ta fabrika, sanayi tesisisi, işletmeler vb. girişimlerin sayılarının artması ile birlikte Şırnak'ın yarınların daha müreffeh olacağını hatırlatarak Ladystil Tekstil Ltd. Şti ve Nano Slippers San. Ltd. Şti işletmelerin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti, tebriklerini iletti. Bununla birlikte En kısa sürede silopi tekstil kent projesi de hayata geçip firmaların hizmetine gireceğini bildirerek Silopi tekstil projesi için Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.