ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİNDE “FUTBOLDA KONDİSYONERLİK” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİNDE “FUTBOLDA KONDİSYONERLİK” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ
Şırnak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Ebul-iz El- Cezeri Salonunda “Futbolda kondisyonerlik” konulu seminer düzenlendi. Şırnak...

Şırnak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Ebul-iz El- Cezeri Salonunda “Futbolda kondisyonerlik” konulu seminer düzenlendi.

Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu(BESYO) akademisyen ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansın açılış konuşmasını yapan Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Baz, BESYO öğrencileri için geçtiğimiz yılda birçok farklı konferans ve seminer planladıklarını fakat pandemiden dolayı bu programları gerçekleştiremediklerini belirterek, önümüzdeki dönemde birçok program düzenleneceğini söyledi. Dünyada sadece futbolda değil bütün spor branşlarında kondisyonerliğin çok önemli olduğunu belirten Doç. Dr. İbrahim Baz, “Futbolda kondisyonerlik” konulu seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Seminere konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özkan Güler, katılımcılara kardiyovasküler antrenman örnekleri, performans test ve ölçümleri, pliometrik çalışmalar gibi pek çok konuda bilgi vererek, en güncel metotları ve bunların püf noktalarını anlattı.

Seminere katılanlara daha sonra katılım belgesi verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.