ŞIRNAK’TA MESLEKÎ EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

ŞIRNAK’TA MESLEKÎ EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Şırnak'ta Meslekî Eğitim Merkezi Programı hakkında bilgilendirme toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ev sahipliğinde yapıldı. Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü...

Şırnak'ta Meslekî Eğitim Merkezi Programı hakkında bilgilendirme toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ev sahipliğinde yapıldı.

Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir başkanlığında, Meslekî Eğitim Merkezi Programı hakkında bilgilendirme toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya; Ticaret Sanayi Odası Başkanı, Esnaf sanatkarlar Odası Başkanı, Meslek Odaları Temsilcileri işveren temsilcileri, Gıda, Tekstil, Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri sektör temsilcileri başta olmak üzere yaklaşık 40 sektör temsilcisi katıldı. Toplantı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş'in selamlama konuşmaları ile başladı. Ardından Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, sektör temsilcilerine katılımları için teşekkürlerini sundu ve Meslekî Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi aktarımı gerçekleştirdi. Toplantıda sosyal, ekonomik, kültürel gelişim ile nitelikli insan gücü ihtiyacının karşılanmasında önemli katkıları olan Meslekî Eğitim Programı'nın işleyişi hakkında sunum yapıldı.

Meslekî eğitimde, sektörler ile meslekî ve teknik eğitim kurumları arasında etkileyici bir bağ kurulmasının ve eğitimde feda edilecek tek bir öğrencimizin olmadığının altını çizen Müdür Özdemir, eğitim ve istihdam boyutuyla hareket ederek iş gücü piyasasında nitelikli eleman ihtiyacının karşılanacağını ifade etti. Sektör temsilcileri ile sunuma yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.