ŞIRNAK’TA UZMAN ELLER PROJESİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLDU

ŞIRNAK’TA UZMAN ELLER PROJESİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLDU
Şırnak'ta Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri Kapsamında Hibe Sözleşmesi İmzalamaya Hak Kazananlar belirlendi. Tarım ve Orman Bakanlığınca Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri kapsamında hibe sözleşmesi...

Şırnak'ta Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri Kapsamında Hibe Sözleşmesi İmzalamaya Hak Kazananlar belirlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığınca Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri kapsamında hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazananlar belirlendi. Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri kapsamında hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazananlara ait bilgiler Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sitesinde ve ilan panosunda askıya çıkarıldı.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “"Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan Nihai Listede yer alan başvuru sahibi ile listelerin askıda kalma süresinin bitiminden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde sözleşme imzalanır. Askı tebligat yerine geçer, başvuru sahibine ayrıca tebligat yapılmaz. Tebliğin 15 inci maddesinde yer alan hibe başvurusunun reddedilme nedenlerinden herhangi birinin tespit edilmesi halinde söz konusu başvuru sahipleri ile hibe sözleşmesi imzalanmaz" hükmü gereğince, hibe sözleşmesinin 25.05.2022-31.05.2022 tarihleri arasında imzalanması gerekmektedir.

Bu kapsamda aşağıdaki listede belirtilen hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazananların 25.05.2022-31.05.2022 tarihleri arasında uygulama rehberinde beliritilen hibe sözleşmesi imzalamak için gereken belgelerle İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler; Şırnak İl Tarım ve orman müdürlüğü kırsal kalkınma ve örgütlenme şube müdürlüğümüze danışabilirler.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.